Elég egyszerűnek tűnhet. Vibrátort szeretnél.

De minden előre megfontolt ötlet semmissé válik, amikor belépsz a helyi szex üzletbe. A rendelkezésre álló játékok skálája valószínűleg meglep majd. Tehát mielőtt elindulnál, itt van néhány lépés, amin végig kell menni, és kérdés, amit meg kell válaszolni, hogy megkönnyítsd a választásodat.


5 lépés a szexuális játék vásárlása előtt:


  1. Határozd meg, hogy mire szeretnéd a játékot. Ez számodra és csak számodra lesz? Arra törekszel, hogy magadon vagy magadon és partnereden használd?


  1. Tudj meg többet a rendelkezésre álló anyagokról. A játékok bármiből készülhetnek, márványból, üvegből, szilikonból és latexből is. Sok anyag káros hatást gyakorolhat a testedre mind azonnal, mind hosszú távon. Győződj meg róla, hogy megtudd, mit tehetnek az egyes anyagok a testeddel.


  2. Miután jó ötleted van a játékról, amit szeretnél megvásárolni, tudd meg, mit beszélnek róla az emberek. Keress felhasználói visszajelzéseket arról, hogy a játék hogyan működött mások számára, akik megvásárolták. Ez nagyszerű módja annak, hogy megtudd a hibás ügyeket vagy a szórakoztató alternatív felhasználásokat, amelyeket más vásárlók fedeztek fel.
  3. Válaszd ki az eladódat. Függetlenül attól, hogy online vagy egy fizikai üzlet az utcán, győződj meg róla, biztos vagy-e a vásárlásban. Végy egy kis időt arra, hogy megtaláld a véleményeket és a beszámolókat, hogy megbizonyosodj róla, hogy megkapod a keresett szolgáltatást és ismeretet.
  4. Tégy fel kérdéseket. Az emberek gyakran feszültek lesznek, amikor eljön az ideje, hogy vásárlási döntést hozzanak, és elfelejtik megkérdezni a fontos kérdéseket, csak azért, hogy hazaérjenek és a tárgyra nézve a kezükben, azon gondolkodjanak, hogy „hogyan kapcsolhatom be ezt a dolgot?”. Használd ki azt az időt, amikor egy eladóval vagy egy boltban, vagy a telefonon, hogy kérdéseket tégy fel a termékkel kapcsolatban. A „van-e még valami, amit tudnom kell?” kérdés sok értékes részleteket nyújthat számodra.Megjegyzések: 0

Nincs megjegyzés

Írj választ

Az email címed nem publikus. A szükséges mezők jelölve vannak*Felnőtt tartalom!
A webshopban – sok egyéb mellett - olyan termékkategória is található,
melynek termékei a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. 
Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá,
használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.