Nem számít mire vágysz, mindig van rá esély, hogy egy alkalminak szánt találkozó többé válik. Ha elismerjük, ha nem, a szex és minden ami egy személymegszerzésében részt vesz, sosem egyszerű. Gyakran előfordul,hogy az elvárások nem megfelelőek. Néha az egyik személy többre vágyik, mint a másik. Az alkalmi szex megtartása alkalminak, sok erőfeszítést igényel a határok kialakításában, nemcsak mások számára, hanem számodra is. Néhány dolgot szem előtt kell tartani, ha csak szex alapú kapcsolatra vágyunk.


Legyél nyílt


Légy kedves,de őszinte arról, amit szeretnél. Ha nem vagy monogám típus,mondd el. Ha csak szexet keresel, azt is tedd nyilvánvalóvá. Ha valamekkora gyakoriságot keresel, tedd egyértelművé. Ne számíts arra, hogy ezt mindenki mindenkor el fogja fogadni. Légy nyitott és hajlandó kompromisszumra. Igazi emberekkel van dolgod.Ez a való élet és nem egy pornó fantázia.
Ne közöljetek személyes információkat azonnal


Használjatok alkalmazásokat, melyekhez nem szükséges a telefonszám. Ez ugyanolyan kényelmes, mint az üzenetváltás, de megkímél minket a telefonszám kiadásától olyan személynek, akivel csak szexről lenne szó. A számok cseréjétől valótartózkodás nyilvánvaló határt szab. Továbbá visszafogva magunkat, hogy egy alkalmi partnernek személyes információkat adjunk meg magunkról, szintén egy üzenetet sugall a távolságtartásról. Néha még a nevünket sem kell elárulni.


Ne tedd magad könnyen elérhetővé


A véletlenszerűen elküldött szexifotók és flörtölős szövegek kellemes figyelemelterelés lehet,de ezekre nem szükséges azonnal reagálni, mert ez azt az üzenetet sugallhatja, hogy könnyen kapható vagy. Ha nem szeretnéd ezt a benyomást kelteni, akkor állj ellent a kísértésnek, hogy azonnal válaszolj az üzenetekre, vagy mindig igent mondj a meghívásokra.
Ne találkozzatok túl gyakran


Ez nehéz lehet, főleg ha jó kapcsolat van köztetek. Annak megakadályozása érdekében, hogy valaki feltételezhesse, hogy ők elsődleges fontosságúak, meg kell állni, hogy ne találkozzatok sűrűn. Ez a késztetés a legerősebb az elején. Harcolj ellene.


Ne kezeld őket barátként


Ha távolságtartó szeretnél lenni, akkor ne beszeljétek sokat egymással, kivéve ha legközelebbi alkalom idejét beszélitek meg. A beszélgetés vagy üzenetváltás nyitott kapukat hagyhat a kötődés és más érzelmek kialakulására. HA ezt nem szeretnéd, állj ellen a válaszolási kényszernek és ne merülj bele olyan beszélgetésekbe,amiket a barátaiddal folytatsz.
Amikor összejöttök,állítsatok be egy időkeretet és ragaszkodjatok hozzá


Amikor találkozunk valakivel, általában tartjuk magunkat egy megbeszélt időhöz,mintha időpontot intéznénk. Amikor találkozunk a partnerünkkel,gyakran elkövetjük azt a hibát, hogy az egész délutánt velük töltjük, pedig valahol máshol kellett volna lennünk már két órája. Legyünk őszinték – egy csodás szexnek nem kell feltétlenül órákig tartania. Ha nincsenek beszélgetéssel más időtöltéssel elvesztegetett idő, akkor egy óra alatt is végezhettek.


Ne lógjunk velük, kivéve ha az egy felvezetés a szexhez


Még akkor is ha rendszeresen összejöttök szexelni és a szexuális kapcsolat is jó köztetek, állj ellen a kísértésnek, hogy több időt töltsetek együtt, amikor ruhában vagytok. Egymás megismerése személyes szinten kötődéshez vezethet és komplikálhatja a dolgokat. Légy óvatos, hogy ez ne történjen meg.


Megjegyzések: 1
Kovács Ákos 06-03-2018 13:57
Jó kis cikk.
Írj választ

Az email címed nem publikus. A szükséges mezők jelölve vannak*Felnőtt tartalom!
A webshopban – sok egyéb mellett - olyan termékkategória is található,
melynek termékei a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. 
Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá,
használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.