Mi történik az agyaddal orgazmus közben?


Bár nincsenek olyan tanulmányok, amelyek a maszturbáció és a szorongás közötti kapcsolatot vizsgálják,ez nem jelenti azt, hogy a tudomány nem tudja megmondani nekünk,hogy a maszturbáció segíthet-e. A tudósok megvizsgálták agyunkat, orgazmus alatt. Míg sok minden történik, a fontos rész,a kérdés kedvéért, mi történik az orgazmus pillanatában. Az orgazmus során az agyunk azon része, amely gondoskodik az önuralomról, a félelemről és a szorongásról, teljesen leáll.Ez az oldalsó orbitofrontális kéreg. Dopamin és oxitocin szabadul fel, ezért érzünk örömet. Míg a férfi és a nő agya ugyanúgy reagál orgazmus alatt, az idő múlásával minden más is történik.Átlagosan a pénisz tulajdonosok orgazmusai 3-10 másodpercig tartanak, míg a hüvellyel rendelkező személy orgazmusa legalább20 másodpercig tart. Bármennyi ideig is tart, az agyunk ugyanolyan elfoglalt, mint a testünk.


A maszturbáció nem mindig működik


Ha a maszturbáció folyamatos segítség lenne a szorongásra, akkor elég lenne egy csendes sarok, pár perc és egy orgazmus, hogy jobban érezzük magunkat. Amikor a maszturbáció működik, akkor kiválóan működik. Sokkal nyugodtabb vagy, tudsz figyelni és kevesebbet figyelsz a mentális problémákra. De ez nem mindig működik így. Egy nagy orgazmus nem mindig elég.

Az emberek túlságosan bonyolultak ehhez. Néha az agyunkat nem tudjuk leállítani, még maszturbáció közben sem.Néha a szorongásunk túl sok az orgazmus erejének. Néha, stressz alatt,még csak nem is vagyunk képesek orgazmusra. Ez rendben is van. És nincs semmi kár, ha úgy érzed, hogy ez segíthet.


A maszturbáció nem helyettesíti a szakmai segítséget


A maszturbáció nem gyógymód és nem fog mindenkinél működni.Néhány ember számára a szorongás olyan, mintha teherautóval hajtottak volna át rajtuk. Képtelenek mozogni, vagy cselekedni. Az elméd nem enged mást csak a rossz dolgokat elképzelni. Ezért a maszturbáció nem pótolhatja az orvosi segítséget.


Megjegyzések: 0

Nincs megjegyzés

Írj választ

Az email címed nem publikus. A szükséges mezők jelölve vannak*Felnőtt tartalom!
A webshopban – sok egyéb mellett - olyan termékkategória is található,
melynek termékei a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. 
Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá,
használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.