A maszturbációs hónap ideje alatt különféle módokat fedezünk fel, hogy örömet szerezzünk magunknak (és miért fontos, hogy ezt tegyük). Nem nagy titok a nők körében a víz használata – zuhanyzó, csaptelep, sőt akár kerti permetezők is! – mint szuper adaptív szex játék. Hagy nyugalmat kezeidnek és próbáld ki ezek valamelyikét.


Egy klasszikus: a csaptelep a fürdőben


Ha van elég nagy nyomás a kád csapjában, akkor használhatod a klitorisz stimulálására, és még nagy orgazmust is adhat magadnak. Az alapötlet: feküdj a hátadra, a lábaid a falnak támasztva, széttárva és helyezkedj el a csap alatt. Nyisd meg a vizet, állítsd be a kedved szerint és hagyd, hogy a víznyomás elvégezze a feladatát.


Azok számára, akik új érzéseket keresnek, ott a hőmérséklet-változás: kezdd a hideg vízzel, amíg a klitoriszod nem kezd elzsibbadni, majd haladj az egyre melegebb víz irányába, és feküdj a lehető legközelebb a csaptelephez, kezeid vagy a lábaid használatával. Az orgazmus garantált!


A férfiak a csapot is használhatják maszturbálásra. A víznyomásnak viszonylag magasnak kell lennie, de ha letérdel a kádba, és a péniszét olyan közel tartja a csaphoz, amennyire csak lehet, akkor megtanulhatja, hogyan kell „behatolni” a vízáramba. Kéz nélküli orgazmus, valaki?


Szórakozás a zuhanyzófejjel


A zuhanyfejek mindenféle masszázs funkcióval rendelkeznek. Ha már használtad a hátad, vagy vállad masszírozására, akkor más területnél is jó lehet. Valójában ez talán az egyik leggyakoribb vízi maszturbációs trükk. Természetesen olyan teleszkópos zuhanyfejet kell használni, amelyet közvetlenül a genitális területre lehet irányíthat. Minél erősebb a nyomás és minél közelebb van a zuhanyfej, annál nagyobb lesz az élvezet. Egyes nők szeretik az erőteljes vízsugár funkciót, míg mások pedig a lágyabb masszás funkciókat részesítik előnyben. A szexhez hasonlóan a trükk itt is a kísérletezés. A hőmérséklettel történő játék szintén több variációt is adhat.

A magas nyomás a legjobb


Ha van magasnyomással rendelkező kádad vagy zuhanykabinod, használhatod azt az orgazmus eléréséhez. Térdelhetünk a kádban a klitoriszunkat a sugárnak irányítva. Ez a legegyszerűbb módja a szög és a víznyomás igazítására (kevesebb nyomásért távolodj el a sugártól). Elterpeszkedhetsz a vízsugárnál és hagyhatod, hogy hátulról érjen téged, hogy valami más élményben részesülj.


Hozz játékokat


Sok játék vízálló, mert a gyártók tudják, hogy a fürdőkád és a zuhanyzó kiváló helyek a szórakozáshoz. Rengeteg vízálló vibrátor található, hogy segítsen neked. Vannak tapadókorongos játékok is, amelyek tökéletes szögben és magasságban tapadnak a kád vagy a zuhany falához. Természetesen a zuhanyzó tökéletes hely az anális játék felfedezéséhez. Hozd magaddal kedvenc eszközödet és síkosítódat, pihenj kicsit a meleg vízben (talán használd a zuhanyfejet egy jó orgazmusért), majd lassan helyezd be a játékot és élvezd az új szenzációkat.

Mint egy hal a vízben
Akár klitoriszról, akár péniszről van szó, a vízi maszturbáció sok lehetőséget kínál az új érzések és erős orgazmusok számára! Ezek mind könnyen elvégezhetők, és kellemesek. Szóval, menj és légy nedves!

Megjegyzések: 0

Nincs megjegyzés

Írj választ

Az email címed nem publikus. A szükséges mezők jelölve vannak*Felnőtt tartalom!
A webshopban – sok egyéb mellett - olyan termékkategória is található,
melynek termékei a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. 
Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá,
használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.